oude auto's | motoren | oldtimer te koop | trouwauto huren | marktplaats | auto verkopen | classic cars | oldtimer kopenStartpagina

Advertentie plaatsen

Oldtimers van voor 1940
Oldtimers 1941 - 1950
Oldtimers 1951 - 1960
Oldtimers 1961 - 1970
Oldtimers 1971 - 1980
Oldtimers 1981 - 1990

Ceremonie met oldtimers
Oldtimer autobussen
Oldtimerclubs
Oldtimerservices

Adverteren
FAQ
Disclaimer
Link plaatsen
Wij bemiddelen niet bij aankoop van deze aangeboden oldtimers. U neemt altijd rechtstreeks contact op met de adverteerder, eigenaar of zijn aangestelde.
 

Oldtimerservices

Bekijk de aangemelde websites, verhuur of ceremoniebedrijven of alle oldtimer services in deze linkcategorie. Klik op de afbeelding of de titel om naar de website van deze aanbieder te gaan. Deze aanbieders hebben wij uitgekozen uit een grote selectie aanbieders. Wij vertrouwen erin dat deze aanbieders kwaliteit waarborgen.
RDW kenteken check wegenbelasting

RDW kenteken check wegenbelasting
Via deze website kunt u uw wegenbelasting controleren via een eenvoudig formulier. Deze kunt u berekenen aan de hand van het gewicht van uw auto. Het gewicht vindt u bij het resultaat van de kentekencheck.


Defecte auto verkopen

Defecte auto verkopen
Wilt u een defecte auto verkopen? Bij Krens Autoinkoop bent u aan het goede adres.


Oldtimerveilingen

Oldtimerveilingen
Iedereen kent het wel, veilingen. De volgende website is van CataWiki zij beoordelen de veilingen en houden controle over de veilingen zodat het 100% op waarheid gebaseerde verhalen/producten zijn. Tussen de oldtimerveilingen zitten vaak erg mooie auto's! Zeker het kijken waard! Zeker een aanrader om daar een account aan te maken!


Totaalconcept trouwfeest

Totaalconcept trouwfeest
Het totaalconcept dat Het Bruidsparadijs biedt voor trouwfeesten en evenementen is uniek in Belgiƫ en Europa.


Transport oldtimers

Transport oldtimers
Voor het verzorgen van al uw transporten -oa van oldtimers- binnen West-Europa. Voor zowel bedrijf als particulier bent u bij ons aan het juiste adres.