oude auto's | motoren | oldtimer te koop | trouwauto huren | marktplaats | auto verkopen | classic cars | oldtimer kopenStartpagina

Advertentie plaatsen

Oldtimers van voor 1940
Oldtimers 1941 - 1950
Oldtimers 1951 - 1960
Oldtimers 1961 - 1970
Oldtimers 1971 - 1980
Oldtimers 1981 - 1990

Ceremonie met oldtimers
Oldtimer autobussen
Oldtimerclubs
Oldtimerservices

Adverteren
FAQ
Disclaimer
Link plaatsen
Wij bemiddelen niet bij aankoop van deze aangeboden oldtimers. U neemt altijd rechtstreeks contact op met de adverteerder, eigenaar of zijn aangestelde.
 

Oldtimer autobussen

Bekijk de aangemelde websites, verhuur of ceremoniebedrijven of alle oldtimer services in deze linkcategorie. Klik op de afbeelding of de titel om naar de website van deze aanbieder te gaan. Deze aanbieders hebben wij uitgekozen uit een grote selectie aanbieders. Wij vertrouwen erin dat deze aanbieders kwaliteit waarborgen.
Oldtimer marktplaats

Oldtimer marktplaats
CataWiki is een oldtimermarkplaats met gecontroleerde producten. Zo is er een veilingmeester die de producten controleert en goedkeurt. Hierdoor kan je 100% zeker weten dat je koop goed is en je niet opgelicht wordt! Zeker een aanrader om hier aan te melden!


Classic autobus te huur

Classic autobus te huur
Onze classic oldtimer autobus brengt de feestvierders naar hun bestemming en indien gewenst ook weer helemaal terug.


Oldtimerbus verhuur

Oldtimerbus verhuur
Oldtimer bus met schuifdak, Bedford verhuur.In de verhuur, uiteraard met bestuurder, van de oldtimer bussen kunnen wij u verschillende bussen aanbieden met een schuifdak. Namelijk de twee Bedford bussen van 1949 hebben een schuifdak, alsook de oldtimer bus Bristol van 1950 (de groen-beige) heeft twee schuifdaken en bovendien panoramische ramen. Deze afgebeelde Bedford bus,oker met wit, van 1949 biedt eveneens plaats aan 25 personen