oude auto's | motoren | oldtimer te koop | trouwauto huren | marktplaats | auto verkopen | classic cars | oldtimer kopenStartpagina

Advertentie plaatsen

Oldtimers van voor 1940
Oldtimers 1941 - 1950
Oldtimers 1951 - 1960
Oldtimers 1961 - 1970
Oldtimers 1971 - 1980
Oldtimers 1981 - 1990

Ceremonie met oldtimers
Oldtimer autobussen
Oldtimerclubs
Oldtimerservices

Adverteren
FAQ
Disclaimer
Link plaatsen
Wij bemiddelen niet bij aankoop van deze aangeboden oldtimers. U neemt altijd rechtstreeks contact op met de adverteerder, eigenaar of zijn aangestelde.
 Oldtimerstekoop.com ter promotie van verkoop en verhuur van oldtimers.
Iedere verkoper kan hier zijn oldtimers te koop aanbieden.
Iedere advertentie wordt opgemaakt zoals we de advertentie ingevuld kregen.
Enkel advertenties met foto worden geplaatst.
 

U kan hier eveneens een website i.v.m. oldtimers, ceremonie of services aanmelden. Wij vragen daarvoor een teruglink. Het is mogelijk dat de beheerder zelf ook links plaatst indien de beheerder denkt dat deze link relevant kan zijn voor de infoverstrekking van de website.

De verantwoordelijkheid voor de advertenties, artikels en de foto's berust bij de adverteerder, auteur van het artikel of de maker van de foto.
Voor informatie die bij wijze van dienstverlening aan de lezer, via hyperlinks wordt aangeboden kan Oldtimerstekoop.com, eigenaar van deze website op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld.

Wenst U geen vermelding van de geplaatste link naar uw website. Of is uw zoekertje niet meer relevant. Kan u ons dit kenbaar maken via een mail naar info[AT]oldtimerstekoop.com. Deze wordt dan binnne een redeelijke termijn verwijdert uit onze database.

Oldtimerstekoop.com stelt alles in het werk met het oog op een goede beschikbaarheid van de site maar kan niet garanderen dat de website op elk ogenblik beschikbaar is, of dat zich geen storingen of onderbrekingen voordoen. Onder geen beding kan Oldtimerstekoop.com aansprakelijk worden gesteld voor storingen, onderbrekingen, of welk technisch falen ook, evenmin als voor virussen of andere schadelijke elementen die door derden op de website werden geplaatst. Deze kunnen nooit leiden tot terugbetalingen of prijsaanpassingen, tenzij in geval van opzettelijke fouten van Oldtimerstekoop.com.