oude auto's | motoren | oldtimer te koop | trouwauto huren | marktplaats | auto verkopen | classic cars | oldtimer kopenStartpagina

Advertentie plaatsen

Oldtimers van voor 1940
Oldtimers 1941 - 1950
Oldtimers 1951 - 1960
Oldtimers 1961 - 1970
Oldtimers 1971 - 1980
Oldtimers 1981 - 1990

Ceremonie met oldtimers
Oldtimer autobussen
Oldtimerclubs
Oldtimerservices

Adverteren
FAQ
Disclaimer
Link plaatsen
Wij bemiddelen niet bij aankoop van deze aangeboden oldtimers. U neemt altijd rechtstreeks contact op met de adverteerder, eigenaar of zijn aangestelde.
 

Ceremonie met oldtimers

Bekijk de aangemelde websites, verhuur of ceremoniebedrijven of alle oldtimer services in deze linkcategorie. Klik op de afbeelding of de titel om naar de website van deze aanbieder te gaan. Deze aanbieders hebben wij uitgekozen uit een grote selectie aanbieders. Wij vertrouwen erin dat deze aanbieders kwaliteit waarborgen.
The Diligence company

The Diligence company
Op deze website is een lijst verzameld met ceremonie voertuigen. Van Rolls Royce oldtimers tot Bentleys. Deze meest exclusieve ceremoniewagen op de markt.


The london ceremony bus

The london ceremony bus
The London Ceremony bus, Oldtimerbussen, ceremoniewagens, London taxis en oldtimers voor alle gelegenheden. Zij verzorgen je retro bruidsvervoer niet enkel in Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent of Brugge, maar over heel Belgie en grote delen van Nederland!


Verhuur oldtimers

Verhuur oldtimers
Verhuur van zeer aantrekkelijke en interessante old-timers. Een originele bruidswagen, een leuke publiekstrekker voor ceremonievervoer, reclame doeleinden, verrassende incentives, ...


Exclusieve trouwvoertuigen

Exclusieve trouwvoertuigen
Met onze ruime keuze exclusieve trouwvoertuigen kunnen wij op een sfeervolle wijze trouwvervoer verzorgen op uw huwelijksdag.


Ceremonie verhuur oldtimers

Ceremonie verhuur oldtimers
Ceremonie Bert Van Parys uit Pittem biedt U een totaal servicepakket aan, die het welslagen van jullie huwelijksviering garandeert.